با سلامو درود خدمت شما دوستان
من مدتی هست که وقتی مشتری به صف تماس میگیره میسکال دریافت میکنم و گاهی چند میسکال میوفته و بعد تلفن وصل میشه
البته خود مشتری متوجه این میسکال ها نمیشه و در حال بوق خوردن هست ولی شخصی که تماس قرار هست بهش وصل شه متوجه این موضوع میشه و براش چند میسکال میوفته و بعد ثابت زنگ میخوره که میتونه پاسخ بده.
کسی میدونه این مشکل از کجاس هست ؟؟؟
و چجوری میشه برطرف کرد؟؟؟

با سلام و احترام
در تعریف صف queue ایزابل Issabel گزینه ای است به نام

Mark calls answered elsewhere:	

که باید تیک زده شود.
این گزینه باعث می شود اگر تماسی از صف به داخلی مورد نظر شما برس و پاسخ گو نباشید برای شما missed call نمایش داده نشود.
البته این امکان باید توسط ipphone شما نیز پشتیبانی شود که برند های معتبر پشتیبانی می کنند.

HamedKouhfallah عنوان را به جلوگیری از نمایش تماس های از دست رفته Missed calls در صف ایزابل تغییر داد.

ممنون بابت پاسخ شما
    سیستم تلفنی ما elastix 2.4 هست

فقط اینکه من پشت میزم هستم و زنگ میخوره بعد قطع میشه بعد دوباره زنگ میخوره و.... این کار چند بار گاهی هم یکبار اتفاق میوفته و میس کال نشون میده ولی شخصی که تماس گرفته متوجه این میس کال ها نمیشه و به صورت عادی بوق میزنه تا ما تماس رو جواب بدیم

HamedKouhfallah
      دوست عزیز اگر مشکل من رو نمیدونید خوب مجبور نیستید جوابی که ربطی به مشکل من نداره بدید
      من مشکلم رو رو الستیکس گذاشتم شما میای میزاری رو ایزابل بعدشم بدونه هیچ نظری میزنی حل شد که افتخار کنی به خودت که مشکل یه نفرو حل کردی ؟؟
      خوب چیزی نگو یا اصلا به مدیرتون بگو که ایشون سوالش مسخرس نمیشه جواب داد ثبت نکن
      خیلی بهتره یا یه جواب بی ربط بدی

5 days بعد

aminnazari
      اگر گوشی شما به صورت ممتد زنگ نمی خورد دو احتمال وجود دارد
      داخلی شما در صف وجود دارد که این با تغییر تنظیمات صف قابل حل است.
      یا دستگاه ورودی شهری شما به درستی پیام sipرا ارسال نمی کند و این معمولا روی گیت های آنالوگ ورودی بی کیفیت اتفاق می افتد، برای مورد دوم راه حلی ندارید جز تعویض گیت وی، خرید sip trunk یا ریست کردن گیت وی

کسی که تماس گیرنده است طبیعی است که دائما بوق بشوند.

a month بعد

HamedKouhfallah سپاس از شما
        خیلی خیلی عذر میخوام بابت اون گستاخی
        من واقعا شرمندم

ممنون بابت این پاسختون احتمالا مورد دوم باشه