sherkatemodern سلام در تنظیم nat در sip setting , اگر دو اینترنت و دو آی پی استاتیک داشته باشیم ، آی پی دوم را چه طور باید وارد کنیم؟ در قسمت تنظیمات ، فقط یک فیلد برای external IP داره
HamedKouhfallah sherkatemodern نمی توانید به راحتی این موضوع را داشته باشید بهترین راه حل استفاده از domain است که از هر دور آی پی با Domain وارد بشوند و اینجا نیز از دامنه استفاده کنید. تنظیمات این بخش ایزابل issabel یا همان استریسک asterisk این امکان رانمی دهد. و یا اینکه تنظیمات شبکه خود را کمی تغییر بدهید و یا دو سرور ایزابل بگذارید و یا راهکار های دیگر ....
sherkatemodern h_lotfipur سلام ممون از شما از دو سرویس دهنده مختلف اینترنت ، سرویس می گیریم طبیعتا یک سری از کاربران به آیپی استاتیک اینترنت اول و یه سری ار کاربران هم به آی پی استاتیک اینترنت دوم متصل میشوند یا گاهی یکی از اینترنت ها از کار میفتد ، می شود از اینترنت دوم استفاده کرد
h_lotfipur برای این کار تاثیری ندارد. اگر از پروتکل iax یا صفحه وب را پابلیک کردید باید دو تا رول dnat با ای پی هر دو اینترنت یادداشت کنید وگرنه فقط یکی از ای پی ها قرار بدهید کافیه.
sherkatemodern h_lotfipur سلام اگه منظورتون از dnat سمت میروتیک و روتر ها هست؟ اون nat ها و پرت ها فورواد شده است و مشکلی نیست ولی برای اینکه مشکل صدای یک طرفه حل شود باید در ایزابل هم nat انجام شود ، اینجا نمی دانم که چه طور در ایزابل NAT با دو آی پی استاتیک همزمان در ایزابل بنویسم
h_lotfipur نهایتا در قسمت لوکال نت میتوانید ای پی دوم را قرار داد با /٣٢ . ولی مشکلی براتون پیش نمیاره و مروانیان با هر دو ای پی وارد و فعالیت کنید.
sherkatemodern h_lotfipur سلام مجدد یعنی منظورتون این است که آی پی استاتیک را با پرتی که از بیرون nat شده را در قسمت آی پی لوکال بنویسم؟ من مانند تصویر زیر انجام دادم ولی ایزابل خطا میده و ذخیره نمی کنه https://s6.uupload.ir/files/2l_v0y3.jpg
sherkatemodern HamedKouhfallah ممنونم ممکنه راجع به دامین یه توضیح بفرمایید منظورتون چیه؟ یعنی دو ای پی به یک دامین ریدایرکت بشه؟
radaco من به این صورت مشکل را حل کردم که قسمت nat را پابلیک گذاشتم. در قسمت روتینگ ایزابل ای پی سرور سیپ را دستی روت اضافه کردم که برای هدایت ترافیک به مقصد خاصی از گیتوی اون شبکه استفاده کنه.
sherkatemodern سلام متوجه راهکار شما نشدم الان دو آی پی استاتیک داریم یکی را در nat بنویسیم و دیگری را در روت ایزابل؟؟ در مجموعه دو اینترنت دارم از شاتل و آسیاتک پرستل دورکار گاهی به آی پی استاتیک شاتل وصل می شوند و گاهی به آی استاتیک آسیاتک