بعد از تغییرات ابتدای سال 1402 و جلو کشیده نشدن ساعتها، در تنظیم ساعتهای سیستم VOIZ مشکل پیش آمده است.
من چند راه را برای اصلاح این مشکل آزمایش کرده ام ولی همه به نوعی به مشکل خورده اند.
- در قسمت تنظیم زمان در VOIZ قابلیت DST برای ASIA/TEHRAN کماکان فعال است و منطقه زمانی دیگری هم وجود ندارد که +3:30 باشد که بتوانیم انتخاب کنیم.
- در CentOS و از طریق Timedatectl یک منطقه زمانی جدید تعریف کردم و زمان را در سیستم عامل تنظیم کردم ولی از آنجا که این منطقه زمانی در فهرست زمانهای داخل VOIZ وجود ندارد، VOIZ بصورت خودکار روی اولین منطقه زمانی بر میگردد و بر اساس ساعت سیستم عامل، تغییرات را اعمال میکند.
- منطقه زمانی را همان Asia\Tehran انتخاب کرده ام و قابلیت NTP را از طریق دستور timedatectl غیر فعال کرده ام. سپس ساعت سیستم را بصورت دستی یک ساعت عقب میکشم. داخل VOIZ ساعت را به درستی نشان میدهد ولی در بازه های زمانی (time groups) درست عمل نمی کند و لازم است که بازه های زمانی را بر اساس ساعت گرینویچ تنظیم کنم. یعنی برای ساعت 9 تا 18 ، باید بازه زمانی را از 4:30 تا 13:30 تنظیم کنم تا درست کار کند!
تا سال گذشته مشکلی با زمانها در voiz نداشتیم. آیا راهی هست که دچار این مشکلات نشویم؟