Mehrzxd سلام.دوستان میخاستم یه کاری کنم داخل استریسک وقتی یه شماره مشغوله وقتی یکی بهش زنگ میزنه برا تو صف انتظار و براش موزیک پخش بشه. چجوری اینکارو کنم؟
HamedKouhfallah سلام این کار که برای هر داخلی صف تعیین کنید اصلا کار اصولی نیست برای همین منظور اقلا همچین چیزی قرار داده نشده است، منطقا هم درست نیست و البته بار بسیار زیادی بر روی سرور شما می آورد چون صف معادلات بسیار پیچیده ای دارد دقیق داستان را بفرمایید عرض می کنم چه راهی بهتر است مثلا اگر برای تماس مشتری به داخلی می خواهید منطقی است، مثلا صف فروش یا پشتیبانی داشته باشید حتی اگر یک نفر در آن باشد اما اگر بین تماس داخلی به داخلی می خواهید بعید call waiting را فعال کنید تا افراد پشت خط بروند.
Mehrzxd HamedKouhfallah همون شماره های داخلی مثلا اگه 400 رو گرفتم و مشغول بود و شماره من 300 بود برم داخل صف انتظار که گفتین با کال ویتینگ میشه. چجوری کال ویتینگو فعال کنم
HamedKouhfallah خیلی ساده یک داخلی بسازید sip extensions در داخل آن کزینه call waiting را enabled کنید توصیه می کنم کتاب ایزابل فارسی را بخوانید و دوره های مهندسی ویپ نیز برای کسانی که ویپ را حرفه می خواهند ادامه دهند الزامیست باز اگر امری داشتید در خدمتیم
Mehrzxd HamedKouhfallah ممنونم مهندس HamedKouhfallah مهندس من ایزابل بخونم حله؟ من هیچی از ویپ نمیدونم. دید درستی ندارم
HamedKouhfallah توصیه می کنم حتما یک دوره مهندسی ویپ شرکت کنید voipiran.io تا آن زمان کتاب ایزابل فارسی را می توانید مطالع کنید و سوال ها را در انجمن بپرسید Https://www.voipiran.io/issabel