mottaghian یک داخلی دارم . از شهری به آن می توانند زنگ بزنند و بالعکس آن میتواند شهری بگیرد. به داخلی های دیگر هم زنگ میتواند بزند . اما داخلی های دیگر که به آن زنگ میزنند بوق اشغال میشنوند؟ ممنون می شوم راهنمایی بفرمایید. سرور بنده elastix 4 است.
HamedKouhfallah با سلام البته بهترین حالت خواندن لاگ استریسک دقیقا در آن زمان است، یا آن لاگ را اینجا بگذارید. اما باید چند حالت را بررسی کنید. دقیقا آن داخلی را روی یک سافت فون دیگر و روی یک بستر دیگر، مثلا لپ تاپی دیگر رجیستر کنید و تماس از داخلی های دیگر را تست کنید. داخلی را حذف کرده و دوباره بسازید و دوباره تست کنید. بررسی کنید آیا در الستیکس شما custom context نصب شده است یا خیر؟
EhsanZolfaghari HamedKouhfallah با عرض سلام من مشکل مشابه دارم. عکس لاگ رو هم میفرستم. امکانش هست راهنمایی بفرمایید.
mottaghian سلام استاد گرامی عرض کنم که مواردی که فرمودید امتحان کردم ، روی یک سافتون دیگر و در بستر شبکه دیگر تست گرفتم . داخلی را حذف کردم و مجددا ساختم . ولی مشکل پا بر جاست . لاگ سیستم : [
HamedKouhfallah این لاگی که ارسال کردید هیچ نشانی از تماس ندارد، زمانی که تماس گرفته می شود باید لاگ را ارسال کنید و کنسول را نیز باید با حد اقل 5 v دارد بشوید asterisk -rvvvvvv
rahnamafar سلام من هم همین مشکل رو دارم همه کارهایی رو که گفته بودید انجام دادم . اما نشد قبلا یک دو بار این اتفاق افتاده بود که با حذف داخلی درست شد اما این دفته نشد. شماره داخلی 4515 این مشکل حل نشده هنوز؟؟؟؟
HamedKouhfallah می تواند به دلیل نسخه قدیمی استریسک asterisk مثلا نسخه 11 باشد ولی در کل باید با دیدن لاگ استریسک به مشکل پی برد. در کل توضیه می کنم در اولین فرصا به سیستم تلفنی ایزابل آخرین آپدیت تغییر بدهید issabel.ir
zarab مهم ترین چیز قبل از ازدواج شناخت کامل است نسبت به همدیگه و حتی مراجعه به مشاوره ازدواج است که خیلی خیلی مهم است.