pialeir سلام دوستان من وقتی یه فایل mp3 رو آماده میکنم و آپلود میشه توی ایزابل بسیار صدا ضعیف به گوش میرسه در صورتی که همون فایل روی کامپیوتر با حجم قابل قبول پخش میشه ممنون میشم راهنمایی کنید.
HamedKouhfallah فایل خود را باید با فرمت 8000 و 16 بیت و مونو آپلود کنید. در ضمن بهتر است ضبط و تبدیل را با برنامه های حرفه ای انجام دهید تا کیفیت معقولی داشته باشید مثل cool edit یا sony sound forge
pialeir حامد جان ممنونم از پاسخ شما با همین فرمت با audacity درست کردم که بسیار حرفه ای هست ولی باز هم نسبت به جاهای دیگه مثل ویپ ایران اصلا قابل قیاس نیست صدا
HamedKouhfallah ببینید این خیلی خیلی به کیفیت میکروفن ضبط، و تبدیل بستگی دارد البته ممکن است اگر گیت وی fxo دارید مشکل کیفیت پلیین خط یا گیت وی باشد اما اگر sip دارید قطعا مشکل صداست حالا یک محبت کنید اگر ipphone دارید از طریق آن اقدام به ضبط یک صدا بکنید و روی ivr قرار دهید و تست کنید
pialeir بازم ممنونم حامد جان از پاسخگویی شما میکروفن حرفه ای استفاده شده و همون ویس تو کامپیوتر خیلی با کیفیت هست من فک میکردم شاید مثل قسمت موزیک های on hold یه قسمت داره که میشه تنظیم صدا انجام داد ولی انگار اینطور نیست. مجبور شدم بصورت نرم افزاری سطح صدا رو بالا ببرم که یه مقدار صدا distort شد. بازم ممنونم
hadi_kh1364 اگر همون صدا از روی ipphone درست و رسا پخش بشه ود خروجی صدا ضعیفه به گتوی یا کارت شما هم مربوط میشه که صدا رو تو خروجی ضعیف پخش میکنه باید یکم گینهاشو زیاد کنید
ashkanmastani سلام من با فرمت Mono 8000Hz WAV 16Khz, Mono, 16-Bit PCM خروجی گرفتم ، روی ایزابل مشکلم حل شد.