ghaani2004 با سلام من نرم افزار مرکز تماس او ام نی لیدز را طبق راهنمایی داخل سایت بر روی سرور مستقل روی سیستم عامل سنتو اس انجام دادم ولی در قسمتی که باید فایل اینونتوری را تغییر بدم نمیدونم چطور باید این کار را انجام بدهم با نرم افزار winscp انجام دادم نشد با دستور vi در لینوکس انجام دادم بازم نشد ممنون میشم راهنمایی فرمایید
HamedKouhfallah با سلام به راحتی فایل مذکور را در مسیر زیر تغییر دهید. /root/ominicontact/deploy/ansible فایل deploy.sh چه مشکلی برای ویرایش دارید؟
ghaani2004 با نرم افزار winscp فایل را پیدا کردم و متغیرهایی که مربوط به لوکال هاست بود را مثل پسورد دیتابیس و غیره را تغییر دادم بعد وقتی دیپلوی را اجرا کردم ایرور را گرفتم .
HamedKouhfallah فایل را به درستی تغییر ندادید دقیقا مثل راه نمایی روی سایت جلو بروید با فایل خود را قرار بدهید تا ببینیم کجا را درست تغییر نداده اید
ghaani2004 سلام توی سایت در مورد اینکه چطور متغیرها رو تغییر بدهیم چیزی اشاره نشده فایل ضمیمه شده ممنون تشکر
HamedKouhfallah شما اصلا این فایل را تغییر نداده اید! بخش proenv-io باید تغییر کند: https://documentacion-omnileads.readthedocs.io/en/stable/install_self_hosted.html#about-install-selfhosted