behroozhesari سلام دوستان صداهای صندوق صوتی ظبط میشه و اگر به مسیر spool بریم اوکی هست ولی در ویز پخش نمیشه و اگر دانلود هم بکنیم فایل ناقص هست و مدیا پلیر نمیتونه پخش کنه ولی همون فایل با winscp دانلود کنیم به خوبی پخش میشه !
HamedKouhfallah با سلام می توانید با تغییر براوز browser تست بگیرید، چون محیط وب همان فایل داخل هارد را نمایش می دهد پس اگر بر روی هارد درست است و برازو برای پخش مشکل دارد شاید با تغییر آن مشکل حل شود
behroozhesari ممنونم از شما با مرورگر دیگر هم به همین صورت است فایل از روی هارد سرور به خوبی پخش می شود حتی نام فایل هم در ادرس بار صندوق صوتی درست است . در هارد
HamedKouhfallah فایل های Wav با کد گزاری gsm بر روی مرورگر کروم پخش نمی شوند در واقع کروم پشتیبانی نمی کند باید فایل ضبط شده wav شما با فرمت 8000 باشد پیش فرض به این صورت است ولی احتما شما یا کسی که راه اندازی کرده است تغییراتی داده اشت
behroozhesari HamedKouhfallah ممنون از پاسختان اما تغییری من نداده ام و همانطور که در تصویر دیده می شود پسوند فایلها wav هست .مشکل ویز هست من ایزابل نصب کردم مشکلم حل شد.
mohammad9750 سلام، با این مشکلتون حل میشه، cp /var/www/html/modules/voicemail/lang/en.lang /var/www/html/modules/voicemail/lang/fa.lang