tack من کلان دسترسی اینترنت رو به روی سرور بستم یعنی گت وی اینترنت را برداشتم باز هم دیدیم پسوردم عوض شده یک سالی بود هیچ مشکلی نداشتم اما الان حتی اینترنت رو هم روی ایزابل بستم باز هک شده پسورد وب کنسول ایزابل عوض شده بود ( نمیتونستم ورود کنم ) و داخلی ها یه خط درمیون قطع شده بودند...
HamedKouhfallah tack توصیه می کنم دوره امنیت ویپ ایران را شرکت کنید، مواردی آموزش خواهید دید که به راحتی سرور ویپ را امن می کنید و البته در آمدخوبی در پروژه های خواهید داشت. ولی غیر از آن باید بستر شبکه را امن کنید، مثلا با VPN ها و یا از فایروال هایی استفاده کنید که sip را نیز امن کنند همانند SBC ها که خوب هزینه بالایی دارند.
moein1988 tack من این مشکلو با الستیکس ۴ که روی vps نصب بود داشتم و کلا سرور من به اینترنت وصل نبود. وقتی ایزابل نصب کردم مشکلم برطرف شد.
tack دایم هم چک میکنم ببینم کسی دسترسی نداشته باشه [root@issabel ]# w 12:31:10 up 1:00, 1 user, load average: 0.12, 0.06, 0.05 USER TTY FROM LOGIN@ IDLE JCPU PCPU WHAT root pts/1 xxx.xxx.xxx.xxx 11:47 6.00s 0.04s 0.00s w
HamedKouhfallah tack خوب بله، اتفاقا همچین موردی حرفه ای هم هست، هر نرم افزار یا بهتره بگیم سرویس کاربر خودش را دارد و به بخش های دیگر دسترسی ندارد
HamedKouhfallah tack این کاربران لینوکس هستند و باید برای ایزابل وجود داشته باشند، هکر خیلی دسترسی به این کاربران ندارد
moein1988 tack بنظرم باگه. چون از طریق putty وصل شدم و رفتم پسورد وب را عوض کردم ولی بازم نتونستم لاگین بشم
HamedKouhfallah tack سلام بله قطعا.... حتما از نسخه 2020 استفاده کنید یا سیستم های فعلی را به رو رسانی کنید