Kojoo سلام دوستان ی مشکلی تو ایزابل دارم صدای ivr رو تو سیستم رکوردینگ با اکستنشن خودم ضبط میکنم و روی ivr میزارم ولی موقع تماس صدا پخش نمیشه. همه چیو چند بار چک کردم ولی بازم صدا چخش نمیشه از تماس ورودی یه سیستم میتونید راهنماییم کنید؟؟ 🙏🙏🙏
HamedKouhfallah با سلام به احتمال زیاد گوشی شما مشکل در یافت صدا دارد، در واقع صدای شما به سرور نمی رسد. اگر سافت فون دارید به احتمال زیاد مشکل تشخیص میکروفون را دارید به نظر من از روی یک گوشی دیگر نیز تست بفرمایید. البته در system recordings باید داخلی آن گوشی را بزنید، این نکته را فراموش نکنید.
Kojoo HamedKouhfallah سلام استاد من مستقیم از روی گوشی ضبط میکنم و صدا رو تست میکنم مشکلی نداره چه از نظر فرمت و استاندارد های لازم, چه از نظر کیفیت احساس میکنم مشکل چیز دیگه باشه مراحل کارم به این شکله 1.سیستم رکوردینگ داخلی مورد نظر ضبط صدا و ذخیره با اسم جدید 2.رفتن به قسمت آنونس و انتخاب صدا و تعریف آنونس جدید 3.رفتن به ivr و در قسمت Announcement انتخاب صدا(نه آننونسمنت) ذخیره ivr
HamedKouhfallah می توانید فایلی که ذخیره کردید را در پوشه زیر پید اکنید و روی ویندوز ببینید پخش می شود یا خیر اینگونه متوجه می شوید مشکل از کدام بخش است /var/spool/asterisk/sounds/custom
Kojoo سلام مشکل حل شد 2 تا کار انجام دادم یکی ایزابل 2020 و نصب کردم و اینکه گیت وی رو مجدد کانفیگ کردم. مشکل اصلی در کانفیگ گیت وی بود ولی خوب توفیق اجباری شد ایزابل ورژن جدید و استفاده کنم ممنون از راهنمایی تون استاد
HamedKouhfallah Kojoo پس احتمالا مشکل ایراد در مجوز فایل های استریسکی را داشتید که در ایزابل 2018 بود. در 2020 این ایراد کامل رفع شده است از استریسک 16 و ایزابل 2020 لذت ببرید.