vahidfazlali سلام و تشکر فراوان ببخشید روی voiz قدیمی چطور نصب کنم چون از voiz 2018 استفاده میکنم اون میشه به این ورژن تغییر داد؟
HamedKouhfallah با سلام کافی است روال نصب را جلو بروید البته قبل از آن ایزابل را آپدیت کنید yum update -y
Abbas1360 سلام ایا امکان نصب برای سیستم هایی که به اینترنت متصل نیستند هم قابل انجام است؟ دستورات و روش چگونه است. متشکرم
HamedKouhfallah Abbas1360 با سلام خیر موقع نصب حتمای باید اطلاعات به روز از اینترنت دریافت شود می توانید بر روی vm جایی خارج از سازمان نصب و سپس انقال دهید. با سپاس
Farahad سلام و عرض ادب من با putty میخوام ویز رو نصب کنم دستوری که شما نوشتید رو اجرا میکنم اما خطای زیر رو میده Cannot retrieve metalink for repository: epel/x86_64. Please verify its path and try again
HamedKouhfallah Farahad با سلام و احترام دستور و لینک درست است بررسی شد.. محبت کنید دستورات رو یکی یکی انجام بدید بینشون && وجود دارد، اینطوری متوجه می شوید کدوم دستور دارای مشکل است
AmirHosseinKarimi سلام.. هنگام نصب این پیغام در انتها نوشته میشه و نصب نمیشه chmod: cannot access ‘installVoizOnIssabel.sh’: No such file or directory
SANBOR سلام برای نصب اموزش کاملی است ولی برای حذف هیچ آموزشی نیست میشه تو این زمینه به من یک اموزش بدید ممنون
HamedKouhfallah SANBOR با سلام حذف پروسه ساده ای ندارد چون سرکین ها و کد های زیادی اضافه می شود همانطور که برای حذف ایزابل issabel یا freepbx مطلبی وجود ندارد. پس یک راه نصب مجدد است و البته که شما در وب می توانید زمان و تم را به پیش فرض تغییر دهید و کار را ادامه بدهید.
HamedKouhfallah SANBOR با سلام حذف پروسه ساده ای ندارد چون سرکین ها و کد های زیادی اضافه می شود همانطور که برای حذف ایزابل issabel یا freepbx مطلبی وجود ندارد. پس یک راه نصب مجدد است و البته که شما در وب می توانید زمان و تم را به پیش فرض تغییر دهید و کار را ادامه بدهید.
HamedKouhfallah [unknown] با سلام حذف پروسه ساده ای ندارد چون سرکین ها و کد های زیادی اضافه می شود همانطور که برای حذف ایزابل issabel یا freepbx مطلبی وجود ندارد. پس یک راه نصب مجدد است و البته که شما در وب می توانید زمان و تم را به پیش فرض تغییر دهید و کار را ادامه بدهید.
pershiran با سلام و احترام مدتی است که در بخش گزارشات مکالمات ضبط شده و وُیس مِیل هنگام فیلتر تاریخ، هیچ فیلدی در تاریخ مد نظر نشون نمیده. به نظرم مشکل میتونه از توابع تبدیل تاریخی باشه که استفاده شده اگر ممکنه کدهاشو بهروز رسانی بفرمایید. با تشکر